Benelux Newsroom

Nederland, België en Luxemburg

!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src="//www.mynewsdesk.com/javascripts/follow-button.js";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,"script","mynewsdesk-fjs");
Follow Tata Consultancy Services (TCS) - Benelux

​HRCommmunity en Tata Consultancy Services (TCS) lanceren publicatie over de toekomst van werk

News   •   Feb 19, 2020 16:33 CET

De Nederlandse HRCommunity en Tata Consultancy Services (TCS) Nederland hebben gezamenlijk een publicatie voor HR-directeuren gelanceerd. Het online magazine biedt een selectie van artikelen met relevante inzichten voor het creëren van een personeelsbestand dat in staat is de kansen die nieuwe technologieën bieden te grijpen en zo hun bedrijf te laten groeien.

Rien van Ekris (Danone) legt uit hoe Danone zijn 100.000 werknemers betrekt om deel te nemen aan het creëren van de toekomst van het bedrijf. Tom Haak (The HR Trend Institute) somt de populairste trends op het gebied van HR op. En in een dialoog met Remco Mostertman (HRCommunity) identificeren Jessica Molina (HR Transformation Director, TCS) en Arunava A. Chakrabarty (hoofd van SaaS Business Development & Partnerships) en Ruud Geensen (Oracle) mogelijkheden voor CHRO's om de toekomst van werk in hun bedrijven te creëren.

De wereld bevint zich algemeen beschouwd in de vierde industriële revolutie. Nieuwe technologieën, zoals AI, Cloud, Data Analytics en Automation bieden organisaties kansen om hun bedrijf te laten groeien. Kansen die ze moeten grijpen om relevant te blijven, concurrentie te verslaan en disruptors voor te blijven. Om gebruik te kunnen maken van deze nieuwe technologieën, moeten organisaties transformeren naar digital-first organisaties, genaamd Business 4.0. Een succesvolle transformatie vereist echter een krachtig, verbonden, divers en getalenteerd personeelsbestand: een ‘workforce 4.0’.

Tata Consultancy Services (TCS) werkt samen met toonaangevende merken over de hele wereld om hen te begeleiden bij hun digitale transformatie. Om HR-directeuren over de hele wereld inzichten en tools te bieden om zo'n Workforce 4.0 te bouwen, hebben HRCommunity en TCS Nederland deze publicatie samen gemaakt.

Comments (0)

Add comment

Comment

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's Privacy Policy.