Benelux Newsroom

Nederland, België en Luxemburg

!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src="//www.mynewsdesk.com/javascripts/follow-button.js";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,"script","mynewsdesk-fjs");
Volg Tata Consultancy Services (TCS) - Benelux

M&G Prudential en TCS sluiten overeenkomst om klantenservice digitaal te transformeren

Nieuws   •   jan 16, 2018 12:00 CET

AMSTERDAM l MUMBAI, 16 januari 2018: M&G Prudential, de Britse en Europese spaar- en investeringstak van Prudential plc, kondigde vandaag een nieuwe overeenkomst aan met Tata Consultancy Services (TCS), wereldwijd leverancier van IT-services, adviesdiensten en bedrijfsoplossingen. Doel is het bedrijf digitaal te transformeren en daarmee een verbeterde klantenservice aan zijn Britse spaar- en pensioenklanten te bieden. De waarde van de overeenkomst bedraagt meer dan £ 500 miljoen (€ 560 miljoen) over een periode van 10 jaar en dekt de ondersteuning van meer dan 4 miljoen klantenpolissen.

Lees het originele Engelstalige persbericht hier

Opmerkingen (0)

Opmerking toevoegen

Opmerking

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://news.tcsbenelux.com/nl/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.