Benelux Newsroom

Nederland, België en Luxemburg

!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src="//www.mynewsdesk.com/javascripts/follow-button.js";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,"script","mynewsdesk-fjs");
Volg Tata Consultancy Services (TCS) - Benelux

De Telegraaf: 'Netwerk Schiphol vliegwiel voor groei'

Nieuws   •   feb 14, 2018 09:00 CET

Het routenetwerk van Schiphol is belangrijk voor de economie en het aantrekken van talent. Dat zegt een aantal bestuursvoorzitters. 

„Voor Tata Consultancy Services (TCS) is de connectiviteit erg belangrijk, want mobiliteit is belangrijk voor onze medewerkers. In een bedrijf met kenniswerkers is het onontbeerlijk dat ze snel naar India kunnen vliegen, of weer via Schiphol naar andere opdrachtgevers”, zegt Amit Kapur, directeur Nederland van TCS, dat veel it-ers levert aan Nederlandse bedrijven.

TCS is 25 jaar actief in Nederland en heeft ondertussen 8.500 werknemers in ons land gevestigd, los van personeel dat van tijd tot tijd ingevlogen wordt voor projecten. Dat wordt naar verwachting fors meer, omdat KLM het aantal routes naar India flink opvoerde.

Lees het originele artikel op Telegraaf.nl (abonnees) of download de pdf hieronder.

Bestanden in de bijlage

PDF-document

Opmerkingen (0)

Opmerking toevoegen

Opmerking

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's Privacy Policy.