Benelux Newsroom

Nederland, België en Luxemburg

!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src="//www.mynewsdesk.com/javascripts/follow-button.js";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,"script","mynewsdesk-fjs");
Volg Tata Consultancy Services (TCS) - Benelux

Randstad kiest TCS voor verdere ontwikkeling public-cloudmarkt

Nieuws   •   jun 13, 2016 12:00 CEST

Overeenkomst moet zakelijke souplesse en slagvaardigheid vergroten

AMSTERDAM | MUMBAI, 13 juni 2016: Tata Consultancy Services (TCS), vooraanstaand leverancier van IT-services, adviesdiensten en bedrijfsoplossingen, heeft een wereldwijde samenwerkingsovereenkomst gesloten met Randstad Global IT Solutions voor opzet en inzet van een van ’s werelds grootste end-to-end public-cloudplatforms voor IT-netwerkdiensten.

Randstad is bezig met de omvorming van haar IT-strategie; onderdeel daarvan is het verbeteren van de infrastructurele IT-activiteiten door optimalisatie van bestaande IT-middelen, betere inzet van leveranciers, standaardisering van processen, verdere automatisering en het creëren van schaalvoordelen.

Vorig jaar kondigde Randstad de opzet aan van een IT Shared Services Center dat de organisatie zal helpen bij de verdere omvorming van de bedrijfsvoering met behulp van centralisering van wereldwijde processen en technologieën, met name door inzet van netwerken die de kracht van het openbare internet benutten en datacenter-hosting in de publieke cloud.

Bernardo Payet, General Manager van Randstad Global IT Solutions, verklaart: “De baanbrekende mogelijkheden van nieuwe digitale technologieën bieden ons kansen om meer uit onze markten te halen. We besloten om de verantwoordelijkheid voor alle IT-infrastructuur in het nieuwe Global IT Shared Service Center (SSC) te concentreren. Het IT SSC zelf ging op zoek naar partners om de IT-omgeving geleidelijk om te vormen naar een volledig cloud-ondersteunde Future Mode of Operations. In TCS vonden we de perfecte combinatie van marktkennis, zakelijk inzicht, technologische visie en bereidheid om te investeren in een relatie om het initiatief tot een succes te maken. Het was snel duidelijk dat TCS met haar expertise en staat van dienst in grootschalige, internationale digitale en IT-projecten voor ons de passende partner was. We hebben er alle vertrouwen in dat deze partnership perfect aansluit bij ons transformatieprogramma en ons zal helpen onze doelstellingen te realiseren.”

Amit Kapur, Director van TCS Benelux, licht toe: “In de dynamische economie van vandaag vraagt zakelijk succes om snel inspelen op nieuwe kansen en veranderende klantbehoeften. Met deze samenwerking kan Randstad de souplesse en schaalbaarheid van haar mondiale IT-diensten aanzienlijk vergroten en bovendien extra efficiency en schaalvoordelen realiseren. We vinden het dan ook geweldig dat we met Randstad aan zo’n strategisch belangrijk initiatief kunnen samenwerken, en we zien ernaar uit om de komende jaren samen concrete zakelijke resultaten te boeken. We verrijken de levering van cloudservices met een nieuwe dimensie waarin klanten volledige keuzevrijheid hebben bij gebruik van de public cloud en de diensten die wij daaromheen aanbieden, gesteund door ons Global Network Delivery Model.”

Randstad is een van ’s werelds grootste uitzendorganisaties, met meer dan 4600 vestigingen in 39 landen en een omzet van 19 miljard euro. De onderneming is gespecialiseerd in talentwerving voor een brede verscheidenheid aan sectoren – van accountancy en financiële dienstverlening tot productie en techniek – en levert daarbij ook uitbestedingsdiensten, zoals Recruitment Process Outsourcing (RPO) en Managed Services Programs (MSP).

TCS is sinds 1992 actief in de Benelux en heeft sindsdien voortdurend geïnvesteerd in kennis en ontwikkeling van de lokale markten om haar dienstverlening lonend en relevant te maken voor haar cliënten. De onderneming kwam onlangs als eerste uit de bus in een Europees klanttevredenheidsonderzoek naar dienstverleners, uitgevoerd door Whitelane Research. TCS werd in 2016 uitgeroepen tot beste Top Employer in Nederland door het Top Employer Institute.

Opmerkingen (0)

Opmerking toevoegen

Opmerking

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://news.tcsbenelux.com/nl/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.