Benelux Newsroom

Nederland, België en Luxemburg

!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src="//www.mynewsdesk.com/javascripts/follow-button.js";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,"script","mynewsdesk-fjs");
Follow Tata Consultancy Services (TCS) - Benelux

Tata Concultancy Services (TCS) België voor vijfde jaar op rij Top Employer

News   •   Feb 07, 2018 13:22 CET

Top Employers Institute erkent TCS België als werkgever met uitstekende arbeidsvoorwaarden voor het vijfde jaar op rij

ZAVENTEM, 7 FEBRUARI 2018: Tata Consultancy Services (TCS), wereldwijd leverancier van IT-services, adviesdiensten en bedrijfsoplossingen, heeft gisteravond een Top Employer Award ontvangen. Het Top Employers Institute, een onafhankelijke organisatie die werkomgevingen certificeert, erkende TCS België voor het vijfde achtereenvolgende jaar als Top Employer. TCS mag de titel een jaar lang gebruiken.

De internationale Top Employers Awards worden ieder jaar uitgereikt aan werkgevers die uitstekende arbeidsvoorwaarden bieden, talent koesteren en ontwikkeling stimuleren. TCS is bij de certificering beoordeeld op negen HR-gerelateerde criteria, namelijk: talentstrategie, personeelsplanning, werknemerstraining, studie & ontwikkeling, prestatiebeheer, leiderschapsontwikkeling, loopbaanontwikkeling, beloning en secundaire arbeidsvoorwaarden en bedrijfscultuur.

Het Top Employers Institute, opgericht in 1991, erkent en certificeert organisaties wereldwijd op het gebied van HR-management en arbeidsvoorwaarden.

Amit Kapur, Directeur TCS Benelux: "Het is een grote eer om wederom gecertificeerd te worden als Top Employer in België. Het is tegelijk een belangrijke erkenning voor ons, omdat we ons realiseren dat we de groei van TCS in België aan onze medewerkers in Belgie te danken hebben. Daarom willen we onze medewerkers op alle mogelijke manieren waarderen. Het ontvangen van de Top Employer certificering voor het vijfde jaar op rij, vertelt me dat we daarin op de goede weg zijn."

De certificering is een aanvulling op TCS' eerdere onderscheidingen van het Top Employers Institute. TCS ontving eerder de titel van Top Employer in Europa, maar ook individuele onderscheidingen in onder meer het Verenigd Koninkrijk, België, Duitsland, Zwitserland, Zweden, Noorwegen, Nederland, Australië, Canada en Noord Amerika.

Comments (0)

Add comment

Comment

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's Privacy Policy.