Benelux Newsroom

Nederland, België en Luxemburg

!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src="//www.mynewsdesk.com/javascripts/follow-button.js";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,"script","mynewsdesk-fjs");
Follow Tata Consultancy Services (TCS) - Benelux

Tata Concultancy Services (TCS) Nederland voor vijfde jaar op rij Top Employer

News   •   Feb 02, 2018 12:00 CET

Tata Consultancy Services (TCS), wereldwijd leverancier van IT-services, adviesdiensten en bedrijfsoplossingen, heeft gisteravond een Top Employer Award ontvangen. Het Top Employers Institute, een onafhankelijke organisatie die werkomgevingen certificeert, erkende TCS Nederland voor het vijfde achtereenvolgende jaar als Top Employer. TCS mag de titel een jaar lang gebruiken.

De internationale Top Employers Awards worden ieder jaar uitgereikt aan werkgevers die uitstekende arbeidsvoorwaarden bieden, talent koesteren en ontwikkeling stimuleren. TCS is bij de certificering beoordeeld op negen HR-gerelateerde criteria, namelijk: talentstrategie, personeelsplanning, werknemerstraining, studie & ontwikkeling, prestatiebeheer, leiderschapsontwikkeling, loopbaanontwikkeling, beloning en secundaire arbeidsvoorwaarden en bedrijfscultuur.

Het Top Employers Institute, opgericht in 1991, erkent en certificeert organisaties wereldwijd op het gebied van HR-management en arbeidsvoorwaarden.

Amit Kapur, Directeur TCS Benelux: "Wij zijn erg trots om voor de vijfde keer op rij Top Employer in Nederland te zijn. Continuïteit en kwaliteit in dienstverlening zijn cruciaal en om dat te kunnen garanderen, is het van belang dat wij onze medewerkers waarderen op alle mogelijke manieren. Het is geweldig dat dit wederom wordt erkend door het gerenommeerde Top Employers Institute."

David Plink, CEO van Top Employers Institute, zegt: “In de voorbereiding op de Top Employers Europe 2018, hebben we gezien dat gecertificeerde organisaties de ontwikkeling van hun mensen centraal stellen en voortdurend werken aan de optimalisatie van HR- en personeelsontwikkeling. Tata Consultancy Services Nederland B.V. maakt deel uit van deze selecte groep van werkgevers. Met de certificatie van Top Employers Europe 2018 in bezit, kunnen ze zichzelf terecht beschouwen als de top van 's werelds beste werkgevers. Een prestatie waar ze trots op kunnen zijn.

De certificering is een aanvulling op TCS' eerdere onderscheidingen van het Top Employers Institute. TCS ontving eerder de titel van Top Employer in Europa, maar ook individuele onderscheidingen in onder meer het Verenigd Koninkrijk, België, Duitsland, Zwitserland, Zweden, Noorwegen, Nederland, Australië, Canada en Noord Amerika.

Comments (0)

Add comment

Comment

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's Privacy Policy.