Benelux Newsroom

Nederland, België en Luxemburg

!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src="//www.mynewsdesk.com/javascripts/follow-button.js";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,"script","mynewsdesk-fjs");
Volg Tata Consultancy Services (TCS) - Benelux

Tata Consultancy Services en JetBlue vergroten strategische samenwerking voor verdere luchtvaartinnovatie

Nieuws   •   aug 18, 2016 12:00 CEST

Amsterdam, 18 augustus 2016: Tata Consultancy Services (TCS) (BSE: 532.540, NSE: TCS), een toonaangevende wereldwijde leverancier van IT-services, consulting en bedrijfsoplossingen en JetBlue, een van de grootste luchtvaartmaatschappijen in de Verenigde Staten, breiden hun relatie uit om de belangrijkste zakelijke kanalen strategisch te optimaliseren en te transformeren, en de digitale contactpunten van klanten te verbeteren.

JetBlue heeft gedurende de driejarige relatie de expertise in de luchtvaartsector van TCS benut om nieuwe platformen te ontwikkelen voor kwaliteitsborging en infrastructuurdiensten. Als onderdeel van een onlangs ondertekende strategische overeenkomst beheert TCS nu samen met JetBlue een aantal programma's, waaronder de modernisering van het IT Foundation platform van de luchtvaartmaatschappij. Het doel is om data-analyse en operationele agility te verbeteren, en het ontwikkelen van innovatieve instrumenten voor zowel klanten als JetBlue bemanningsleden. Bovendien breidt TCS zijn innovatiecentrum in Pune (India) de komende twee jaar uit om cruciale JetBlue Digital initiatieven te ondersteunen, ter aanvulling van het in de VS gebaseerde JetBlue team en TCS teamleden in de VS en Mexico.

Voor het volledige persbericht klik hier (Engels) 

Opmerkingen (0)

Opmerking toevoegen

Opmerking

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://news.tcsbenelux.com/nl/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.