Benelux Newsroom

Nederland, België en Luxemburg

!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src="//www.mynewsdesk.com/javascripts/follow-button.js";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,"script","mynewsdesk-fjs");
Follow Tata Consultancy Services (TCS) - Benelux

Tata Consultancy Services (TCS) koploper in Top Employer certificering

News   •   Feb 05, 2020 12:02 CET

Brussel, 4 februari 2020: Tata Consultancy Services (TCS), een toonaangevende wereldwijde organisatie die IT-services, adviesdiensten en bedrijfsoplossingen aanbiedt, kondigt vandaag aan dat het tot de top behoort van de Belgische Top Employer certificering. TCS is voor het zevende jaar op rij uitgeroepen tot Top Employer in België. Net zoals vorig jaar staat TCS België, van alle Belgische certificeerde bedrijven, bovenaan de ranglijst.

Het internationale, onafhankelijke Top Employers Institute certificeert de werkomgeving van ’s werelds vooraanstaande organisaties op alle niveaus in het bedrijf. Om deze award te winnen, moeten de bedrijven voldoen aan hoge kwaliteitsnormen op negen HR-gerelateerde criteria: talentstrategie, personeelsplanning, werknemerstraining, studie & ontwikkeling, prestatiebeheer, leiderschapsontwikkeling, loopbaanontwikkeling, compensatie en voordelen, en bedrijfscultuur.

Na een uitgebreide evaluatie erkent het Top Employer Institute TCS België als een werkgever die uitstekende arbeidsvoorwaarden biedt, talent bevordert en ontwikkeling stimuleert.

Jipson Mathew, country head TCS België: “Het is een eer om voor de zevende keer op rij erkend te worden als een van de beste werkgevers van het land. Onze medewerkers zijn de drijvende kracht achter ons toekomstig bedrijfssucces en ons vermogen om onze klanten de hoogste kwaliteitsservice aan te bieden. We beseffen dan ook dat het uitermate belangrijk is om bestaand talent te behouden en sterk te investeren in ontwikkeling en omscholing van onze mensen om zo de technologische ontwikkelingen voor te blijven. Deze erkenning toont ons engagement om onze teams op lange termijn te ondersteunen.”

De certificering is een aanvulling op de eerdere onderscheidingen van TCS uitgereikt door het Top Employers Institute. TCS heeft eerder al de titel Top Employer in Europa ontvangen, maar ook individuele awards in bijvoorbeeld het Verenigd Koninkrijk, België, Duitsland, Zwitserland, Zweden, Noorwegen, Nederland, Australië, Canada en Noord-Amerika.

Comments (0)

Add comment

Comment

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's Privacy Policy.