Benelux Newsroom

Nederland, België en Luxemburg

!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src="//www.mynewsdesk.com/javascripts/follow-button.js";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,"script","mynewsdesk-fjs");
Volg Tata Consultancy Services (TCS) - Benelux

​TCS België wint Datanews Award for Excellence voor 8e jaar op rij

Nieuws   •   mei 24, 2018 21:42 CEST

Jipson Mathew, Country Head TCS België, neemt de award in ontvangst

Tata Consultancy Services is ‘ICT Services Company of the Year’

BRUSSEL: 24 mei 2018– Tata Consultancy Services (BSE: 532540, NSE: TCS), vooraanstaand leverancier van IT-diensten, adviesdiensten en bedrijfsoplossingen, heeft vandaag bekend gemaakt dat het een Datanews Award for Excellence heeft gewonnen voor ‘ICT Services Company of the Year 2018’ in België.

De Datanews Award for Excellence volgt op recente erkenningen als #1 in Whitelane’s klanttevredenheidsonderzoek, als Top Employer door het Top Employer Institute en als top 3 merk in IT services wereldwijd door Brand Finance.

Jipson Mathew, Country Head, TCS Belgie: “We zijn vereerd en blij met het winnen van deze Excellence Award. In een tijd waarin we nauw samenwerken met onze klanten bij het transformeren van hun bedrijf, is de erkenning als leider op het gebied van ‘ICT Services’ een krachtig bewijs van onze competenties, commitment en bijdrage aan de IT-dienstensector in België.”

Stijn Viaene, Juryvoorzitter: "Deze categorie stond open voor een breed scala aan IT-serviceproviders in het zakelijke segment. Service-excellentie wordt gedefinieerd vanuit het perspectief van de klant en omvat de verschillende ingrediënten van een productieve servicerelatie voor digitale prestaties en transformatie: flexibiliteit bij contractering, proactiviteit in accountbeheer, kwaliteit van de dienstverlening en de mogelijkheid om mee te veranderen met klanten. De jury stelt vast dat TCS consistent zeer hoge prestaties levert. De prijs is welverdiend."

De winnaars van de Datanews Awards for Excellence worden bepaald op basis van een openbare stemming en een juryoordeel. De openbare stemming leidt tot een top 3 per categorie, waarna een professionele jury van specialisten de uiteindelijke winnaars per categorie aanwijst.

Dit jaar was de 19e keer dat Datanews de Awards for Excellence uitdeelde. In de afgelopen 8 jaar won TCS al meerdere keren een award, onder andere voor 'Outsourcing Company of the Year' en was het ‘runner up’ in de categorie ‘Customer Satisfaction’.

Opmerkingen (0)

Opmerking toevoegen

Opmerking

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's Privacy Policy.