Benelux Newsroom

Nederland, België en Luxemburg

!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src="//www.mynewsdesk.com/javascripts/follow-button.js";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,"script","mynewsdesk-fjs");
Follow Tata Consultancy Services (TCS) - Benelux

TCS België wint twee Data News Awards for Excellence

News   •   May 17, 2019 09:42 CEST

Jipson Mathew (TCS) ontvangt de Data News Award for Excellence uit handen van Kristof van der Stadt (Hoofdredacteur Datanews). Foto: Studio Dann
  • TCS verkozen tot ‘IT Services Company of the Year’ en ‘Customer Centric IT Company of the Year’
  • TCS is voor het 9e achtereenvolgende jaar een van de winnaars

BRUSSEL: 17 mei 2019 – Tata Consultancy Services (BSE: 532540, NSE: TCS), vooraanstaand leverancier van IT-services, adviesdiensten en bedrijfsoplossingen, heeft bekend gemaakt dat het twee Data News Awards for Excellence in de wacht heeft gesleept. TCS won in beide categorieën waarin het was genomineerd: ‘IT Services Company of the Year’ en ‘Customer Centric IT Company of the Year’.

De award voor ‘IT Services Company of the Year’ onderscheidt IT-serviceproviders die bedrijven bijstaan en consulteren op vlak van service-innovatie, delivery en security, datamanagement, loyaliteit opbouwen en productiviteitsverhoging tot digitalisering van de werkplek.

De prijs voor ‘Customer Centric IT Company of the Year’ kijkt naar het wederzijds vertrouwen en respect binnen een klant-leveranciersecosysteem – cruciaal zijn een goede samenwerking, klanttevredenheid en diepgaande kennis en expertise van de business, processen en technologie door de leverancier.

De overwinningen op de Data News Awards for Excellence volgen op recente erkenningen als #1 in Whitelane’s klanttevredenheidsonderzoek, als Top Employer door het Top Employer Institute en als snelst groeiendeIT-services merk van het decennium wereldwijd door Brand Finance.

Kristof van der Stadt, Hoofdredacteur Datanews: "De jury is absoluut overtuigd van de kwalitatieve diensten van TCS – iedereen die ervaring heeft met hen is zeer tevreden. Het feit dat TCS tegenwoordig meer lokale contracten wint, speelt ook zeker een rol."

Stijn Viaene, voorzitter van de jury van de Data News Awards en Professor en Partner Vlerick Business School en KU Leuven: "Er zijn verschillende manieren waarop bedrijven de harten van hun klanten kunnen veroveren. TCS doet dat via IT-services en heeft al vele jaren tevreden klanten, wat wordt onderstreept door de jaarlijkse Whitelane-studie. Stevig op plaats nummer 1 zien we voor het derde jaar op rij TCS. Dit is een zeer welverdiende award, gefeliciteerd!"

Jipson Mathew, Country Head, TCS België: "We zijn vereerd en blij te zijn uitgeroepen tot winnaar van twee Data News Awards for Excellence in een tijd waarin we onze klanten begeleiden bij hun digitale transformaties. Verkozen worden tot IT Services Company en Customer Centric Company van het jaar is een teken dat onze aanpak om altijd de klant centraal te stellen loont. Ik ben dankbaar voor deze erkenning."

De winnaars van de Data News Awards for Excellence worden gekozen op basis van een openbare stemming en een juryoordeel. De openbare stemming leidt tot een top 3 per categorie, waarna een professionele jury van specialisten de uiteindelijke winnaars per categorie aanwijst.

Dit was de 20e keer dat Datanews de Awards for Excellence uitdeelde. In de afgelopen 9 jaar sleepte TCS een prijs in minstens één categorie in de wacht.

Comments (0)

Add comment

Comment

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's Privacy Policy.