Benelux Newsroom

Nederland, België en Luxemburg

!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src="//www.mynewsdesk.com/javascripts/follow-button.js";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,"script","mynewsdesk-fjs");
Follow Tata Consultancy Services (TCS) - Benelux

TCS en EBS lanceren essay bundel: 'Tomorrow's Europe: Inclusive, Innovative, Interconnected'

News   •   May 06, 2019 13:00 CEST

Marjan Oudeman, Board Member Solvay SA is een van de auteurs in de essaybundel 'Tomorrow's Europe: Inclusive, Innovative, Interconnected'

In samenwerking met de European Business Summit heeft TCS een een verzameling essays gepubliceerd van vrouwelijke leiders. Onder de titel Tomorrow's Europe: Inclusive, Innovative, Interconnected, gaan de 21 werken in op veel van de meest urgente problemen waarmee Europa te maken heeft.

De schrijvers omvatten vooraanstaande politici, leidinggevenden, beleidsmakers en ondernemers met uiteenlopende achtergronden. Hun perspectieven, over onderwerpen als migratie en economische ongelijkheid tot betrokkenheid van jongeren en de rol van opkomende technologieën, onderstrepen het belang van diversiteit. Zoals Pauline Engelberts, Global Chief Operations Officer bij ABN Amro Clearing Bank N.V., schrijft: "Innovatie gedijt wanneer het een diversiteit aan ideeën, culturen en vaardigheden aantrekt en aanmoedigt. Onze diversiteit is een ongelooflijk voordeel. "

Het succes van bedrijven, economieën en samenlevingen in een tijd waarin snelle technologische veranderingen nieuwe manieren van denken en werken stimuleren, is afhankelijk van het vermogen om al het beschikbare talent te benutten. Åshild Hanne Larsen, CIO en SVP Corporate IT bij Equinor dringt erop aan: "Om innovatie te ondersteunen, is het essentieel om samen te werken, nieuwe vaardigheden aan te moedigen en de bestaande talentenpool te diversifiëren."

Tijdens de European Business Summit op 6 en 7 mei zullen mannen en vrouwen uit Europa en daarbuiten bespreken hoe de voordelen van innovatie en technologie door iedereen in de samenleving kunnen worden gevoeld. En terwijl sommige van de uitdagingen ontmoedigend zijn, zoals Marjan Oudeman, bestuurslid van Solvay SA, stelt: "Uiteindelijk komt het op samenwerking aan. Wij zijn een Unie vol naties. Diversiteit is onze kracht, samenwerking onze bondgenoot. "

Download de publicatie hier

Comments (0)

Add comment

Comment

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's Privacy Policy.