Benelux Newsroom

Nederland, België en Luxemburg

!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src="//www.mynewsdesk.com/javascripts/follow-button.js";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,"script","mynewsdesk-fjs");
Follow Tata Consultancy Services (TCS) - Benelux

TCS scoort opnieuw het hoogst op klanttevredenheid in Be-Lux regio

News   •   Mar 06, 2018 11:44 CET

  • Onafhankelijk onderzoek, onder meer dan 200 bestuurders van grote IT-dienstverleners in België en Luxemburg, toont aan dat TCS voor het tweede achtereenvolgende jaar het best presteert op klanttevredenheid
  • Be-Lux-regio nr. 2 in Europa wat betreft bedrijven die partners zoeken voor digitale transformatie van hun bedrijfsvoering

Tata Consultancy Services (TCS), vooraanstaand leverancier van IT-services, adviesdiensten en bedrijfsoplossingen, scoort het best op klanttevredenheid in België en Luxemburg, zo blijkt uit de Whitelane Study, het grootste onafhankelijke onderzoek in de regio naar de prestaties van leveranciers van IT-diensten.

Met een tevredenheidsscore van 80% haalt TCS voor het tweede jaar op rij het hoogste klanttevredenheidsniveau in Be-Lux.

TCS kwam ook op Europees niveau als beste uit de bus, met nummer 1-posities in Duitsland (80%), Nederland (80%), Zwitserland (83%) en Scandinavië (82%).

De nieuwe Whitelane-studie laat ook zien dat meer dan de helft (51%) van de ondervraagde bedrijven in België en Luxemburg graag in zee gaat met partijen die hen kunnen helpen hun digitale transformatie gestalte te geven. Ze mikken daarmee op verbetering van hun zakelijke slagkracht, kwaliteit van dienstverlening en innovatief vermogen. Met die 51% staat Be-Lux tweede op de Europese ranglijst voor digitale transformatie-initiatieven, hoger dan bijvoorbeeld Zwitserland (46%) en Duitsland (46%).

Naast algehele klanttevredenheid beoordeelde het onderzoek elk bedrijf op acht prestatie-indicatoren (KPI’s). TCS scoorde het best op proactiviteit en haalde top-3 noteringen voor dienstverlening, accountmanagement, prijs, contractuele flexibiliteit en kennis van de business van de klant.

Amit Kapur, Director & Head, TCS Benelux, zegt: “Digitale technologieën als cloud, kunstmatige intelligentie en automatisering zorgen voor ingrijpende veranderingen op alle bedrijfsterreinen. De uitkomsten van de Whitelane-studie tonen aan dat die ontwikkelingen voor bedrijven in België en Luxemburg belangrijker zijn dan ooit om een digitale omvormingsoperatie te overwegen. We werken heel nauw samen met onze klanten om ze te begeleiden en flexibeler te maken op hun reis door de snel veranderende bedrijfsomgeving. We zijn dan ook trots en dankbaar dat we in Be-Lux opnieuw erkenning krijgen als leider in klanttevredenheid.”

Kijk voor meer informatie op www.whitelane.com

Comments (0)

Add comment

Comment

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's Privacy Policy.