Benelux Newsroom

Nederland, België en Luxemburg

!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src="//www.mynewsdesk.com/javascripts/follow-button.js";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,"script","mynewsdesk-fjs");
Volg Tata Consultancy Services (TCS) - Benelux

Transamerica en Tata Consultancy Services sluiten meerjarig contract van 2 miljard dollar

Nieuws   •   jan 12, 2018 12:00 CET

TCS gaat levensverzekering- en lijfrenteactiviteiten van Aegon's Amerikaanse dochteronderneming verder digitaliseren

AMSTERDAM | MUMBAI, 12 januari 2018: Tata Consultancy Services (TCS), vooraanstaand leverancier van IT-services, adviesdiensten en bedrijfsoplossingen, heeft een overeenkomst gesloten met Transamerica, een grote aanbieder van levensverzekerings-, pensioen- en investeringsproducten. De overeenkomst heeft als doel de Amerikaanse levensverzekering- en lijfrenteactiviteiten van Transamerica een digitale vernieuwingsimpuls te geven. De samenwerking stelt Transamerica in staat meer digitale slagkracht te ontwikkelen, de dienstverlening van meer dan 10 miljoen polissen te concentreren op één modern, geïntegreerd cloudplatform, en duurzame groei te bevorderen door de ervaring van de cliënt naar een hoger niveau te tillen. De meerjarige overeenkomst vertegenwoordigt een omzetwaarde van ruim 2 miljard dollar en is daarmee het grootste contract dat TCS ooit heeft gesloten.

Lees het originele Engelstalige persbericht hier.

Opmerkingen (0)

Opmerking toevoegen

Opmerking

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://news.tcsbenelux.com/nl/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.