Benelux Newsroom

Nederland, België en Luxemburg

!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src="//www.mynewsdesk.com/javascripts/follow-button.js";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,"script","mynewsdesk-fjs");
Follow Tata Consultancy Services (TCS) - Benelux

VIVAT Verzekeringen gaat samenwerking aan met TCS om efficiency te verhogen en klantervaring te verbeteren

News   •   Oct 16, 2015 12:00 CEST

Amsterdam, 16 oktober 2015: Tata Consultancy Services (TCS), vooraanstaand leverancier van IT-services, adviesdiensten en bedrijfsoplossingen, is door VIVAT Verzekeringen gekozen om de operationele efficiency van het bedrijf te helpen verhogen en klanten een betere gebruikservaring te bieden.

TCS gaat de levensverzekeringsactiviteiten van VIVAT ondersteunen met haar uitgebreide Europese branche-ervaring, technologische expertise en Business Process Services. Doel is de dienstverlening van VIVAT te verbeteren, snellere doorlooptijden te realiseren en seizoensgebonden pieken beter op te vangen.

Wendy de Ruiter-Lörx, directeur van Reaal Leven, licht toe: “Bij Reaal, een van de merken van VIVAT Verzekeringen, beseffen we dat elke klant anders is, en unieke eisen en verwachtingen heeft. Wij zetten de klant centraal in al onze activiteiten en daarvoor moeten we zowel sterk als flexibel zijn. We zijn ervan overtuigd dat de samenwerking met TCS ons de zakelijke wendbaarheid en operationele efficiency oplevert die vereist zijn om de beste klantbeleving te realiseren.”

Amit Kapur, Regional Director & Head, TCS Benelux, verklaart: “Over de hele verzekeringssector zien we dat digitale technologieën als mobiel, social, cloud en big data enorme veranderingen teweegbrengen in de manier waarop consumenten met leveranciers communiceren. Organisaties zijn steeds meer genoodzaakt hun bedrijfsprocessen aan deze nieuwe omgeving aan te passen, teneinde een betere klantbeleving te kunnen bieden en slagvaardig te blijven opereren. We zijn blij dat we onze partnership met VIVAT kunnen uitbreiden met de inzet van onze IT-middelen en Business Process Services. Dit is een belangrijke mijlpaal voor TCS op de Nederlandse levensverzekeringsmarkt en we vinden het geweldig om bij te kunnen dragen aan deze ontwikkelingen bij VIVAT.”

TCS is sinds 1992 actief in Nederland en de Benelux en investeert sindsdien continu om haar klanten concrete en consistente resultaten te bieden. Het bedrijf scoorde de hoogste cijfers voor klanttevredenheid in een recent Europees onderzoek naar IT-dienstverlening van Whitelane Research. TCS werd in 2014 uitgeroepen tot Top Employer in Nederland door het CRF Institute. Everest Group classificeerde TCS als leider in de verzekerings BPO-markt.

Over VIVAT
VIVAT N.V. is de holdingmaatschappij voor onder andere SRLEV N.V., Reaal Schadeverzekeringen N.V., Proteq Levensverzekeringen N.V., ACTIAM N.V. en Zwitserleven PPI N.V. VIVAT N.V. treedt ook naar buiten onder de handelsnaam VIVAT Verzekeringen. De dochtervennootschappen van VIVAT Verzekeringen zijn actief in de Nederlandse markt met de merken Zwitserleven, Zelf, Route Mobiel, Reaal, Proteq, Proteq Dier & Zorg en ACTIAM. Met een balanstotaal van € 60 miljard (eind 2014) is VIVAT Verzekeringen een van de grote verzekeraars in Nederland. De organisatie heeft ruim 3200 medewerkers en kantoren in Alkmaar, Amstelveen, Assen, Rotterdam, Utrecht en Zoetermeer. Per 26 juli 2015 is Anbang Group Holdings Co. Ltd., een volledige dochter van Anbang Insurance Group Co. Ltd, enig aandeelhouder van VIVAT N.V. Ga voor meer informatie naar www.vivatverzekeringen.nl.

Comments (0)

Add comment

Comment

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's Privacy Policy.