Benelux Newsroom

Nederland, België en Luxemburg

!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src="//www.mynewsdesk.com/javascripts/follow-button.js";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,"script","mynewsdesk-fjs");
Follow Tata Consultancy Services (TCS) - Benelux

Whitelane-onderzoek: Belgische IT-kopers voor het derde jaar op rij het meest tevreden over TCS

News   •   Mar 04, 2019 14:42 CET

BRUSSEL | 1 Maart 2019 - Tata Consultancy Services (TCS) (BSE: 532540, NSE: TCS), wereldleider in IT-diensten, consultancy en bedrijfsoplossingen, behaalde de eerste plaats in Whitelane’s European IT Sourcing Study rond klanttevredenheid in België en Luxemburg voor het derde jaar op rij – met een score van 80%.

De jaarlijkse Whitelane European IT Sourcing Study, uitegevoerd door Whitelane Research bij meer dan 200 topbedrijven in België en Luxemburg, beoordeelde 30 IT-dienstverleners op 9 factoren: innovatie, proactiviteit, kwaliteit van het accountmanagement, kwaliteit van de dienstverlening, kwaliteit van transformatie, prijs, cloudcapactiteit, contractuele flexibiliteit en zakelijk inzicht.

Whitelane Research is een onafhankelijke onderzoeksorganisatie die elk jaar een survey organiseert over de prestaties van IT-Outsourcing en IT-dienstverleners. Hiervoor beoordeelden 204 CXO’s 567 contracten die focussen op digitale transformatie, robotica en artificiële intelligentie. In België haalde TCS de beste score met een gemiddelde van 80% voor klanttevredenheid, in vergelijking met 79% in Europa, waar TCS ook op de eerste plaats staat.

Jef Loos, Head Sourcing Europe bij Whitelane Research : "TCS heeft zijn leiderspositie in klanttevredenheid kunnen behouden voor het derde jaar op rij in België. Dit is een mooie prestatie en het resultaat van hun consistente kwaliteit in account management. Ze stellen de beste mensen op de markt tewerk en investeren fors in het trainen van hun medewerkers.”

Jips Mathew, Country Head TCS België: “De wereld verandert aan een ijl tempo en we helpen onze klanten om digitalisering en automatisering te omarmen. Belgische bedrijven zoeken betrouwbare partners die hen kunnen helpen de overhand te krijgen in deze tijden van digitale transformatie. De resultaten van dit Belux Whitelane onderzoek uit 2019 zijn een fijne erkenning en bevestiging dat onze klanten onze mensen en hun expertise enorm waarderen.”

Marc Lallemand, Chief Silence Officer en Chief Information Officer, M&S Engie Electrabel: “Digitale transformatie is één van de 3 pijlers die Engie Electrabel hielp om succes te boeken in de 21ste eeuw. Nochtans kan je enkel de kansen van de digitale innovatie en behendig werken omarmen met de hulp van, wat wij ‘stille’ IT operaties noemen: effectieve, onopvallende IT. In 2017 gingen we in zee met TCS wat ons hielp om sneller te leveren aan de markt, terwijl we volledig stil bleven in IT operaties. Dit is het resultaat van onze nauwe samenwerking en een one-team mentaliteit, en daarom denk ik dat hun eerste plaats in klanttevredenheid zeer verdiend is.” 

Comments (0)

Add comment

Comment

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's Privacy Policy.