Benelux Newsroom

Nederland, België en Luxemburg

!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src="//www.mynewsdesk.com/javascripts/follow-button.js";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,"script","mynewsdesk-fjs");
Follow Tata Consultancy Services (TCS) - Benelux

Tata Consultancy Services (TCS) en Rolls-Royce kondigen Internet of Things-samenwerking aan

News   •   Nov 15, 2017 12:00 CET

Tata Consultancy Services (TCS), wereldwijd leverancier van IT-services, adviesdiensten en bedrijfsoplossingen, en Rolls-Royce, marktleider in high-performance motoren en aandrijfsystemen, hebben aangekondigd hun jarenlange samenwerking op het gebied van Internet of Things (IoT) uit te breiden om van nieuwe mogelijkheden op het gebied van data-innovatie te profiteren. De samenwerking zal Rolls-Royce helpen hun 'Digital First'-visie te versnellen, meer waarde te creeeen voor klanten, bestaande diensten te verbeteren, ontwikkeling- en implementatietijden te verkorten en nieuwe gebieden voor groei te creëren.

Deze digitale transformatie wordt ondersteund door het Connected Universe Platform van TCS, een Platform-as-a-Service (PaaS) dienst die de ontwikkeling en implementatie van IoT-applicaties versnelt. Als onderdeel van de overeenkomst biedt TCS aan Rolls-Royce digitale IoT-platform functionaliteiten waarmee data sneller vastgelegd, gedeeld en geanalyseerd kan worden. Hierdoor kunnen nieuwe producten en diensten in hoog tempo worden ontwikkeld en kan Rolls-Royce overal in het bedrijf data gebruiken om te innoveren en effectiever samen te werken met partners en klanten.

Het volledige persbericht is hier te lezen (in het Engels). 

Comments (0)

Add comment

Comment

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's Privacy Policy.