Benelux Newsroom

Nederland, België en Luxemburg

!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src="//www.mynewsdesk.com/javascripts/follow-button.js";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,"script","mynewsdesk-fjs");
Follow Tata Consultancy Services (TCS) - Benelux

Toelichting TCS op berichtgeving Noordhollands Dagblad dd 17 juli 2020 inzake Tata Steel ICT

News   •   Jul 20, 2020 16:07 CEST

Het Noordhollands Dagblad was op 17 juli 2020 de journalistieke bron van berichten in de media over Tata Steel. De berichtgeving, die is gebaseerd op anonieme verklaringen van ‘klokkenluiders’, geeft een onjuist beeld.

TCS is sinds 2007, naast enkele andere ICT-bedrijven bedrijven, partner van Tata Steel. Daarom verwijzen we naar de verklaring van Tata Steel (d.d. 20 juli 2020). Daarin staat onder andere dat hogere kosten het gevolg zijn van uitgestelde investeringen, maar dat structurele ICT kosten met 20% zijn gedaald en de komende jaren met nog eens 30% zullen dalen.

TCS is een van de grootste IT-dienstverleners ter wereld met bijna 3000 medewerkers in Nederland. TCS werkt al decennia lang samen met veel van de grootste Nederlandse bedrijven en stelt hen in staat wereldwijd te concurreren met behulp van digitale technologie. TCS behaalde een nummer 1-positie in onafhankelijk klanttevredenheidsonderzoek van Whitelane Research in 2020 en was een top 3-speler in de afgelopen 5 jaar. Ook is TCS de afgelopen zeven jaar beoordeeld als Top Employer in de ICT-sector. Als titelsponsor van de TCS Amsterdam Marathon heeft TCS circa 1,5 miljoen euro opgehaald voor UMC Cancer Center Amsterdam voor onderzoek naar kanker.

Comments (0)

Add comment

Comment

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's Privacy Policy.